POL√ćTICA DE PROTECCI√ďN DE DATOS - SUS DATOS SEGUROS - POL√ćTICA DE COOKIES
HEM     /      OM OSS     /      S√§LJES     /      UTHYRES     /      K√∂PPROCESSEN     /      S√§LJA/HYRA UT DIN BOSTAD     /      VAD TYCKER V√•RA KUNDER     /      KONTAKT
S√∂K        
     


SENAST TILLAGDA

LINKS
FCG
logo area

OM OSS
Dream Homes Gran Canaria grundades 2006. Idén var att tillhandahålla en tjänst som hjälper människor som letar efter en bostad på södra Gran Canaria att finna sitt drömhem. Dream Homes har byggt upp ett enastående rykte med tillfredsställda kunder. Vårt mål är att hitta den perfekta bostaden för varje individ, på en plats där du verkligen kommer att trivas. Vårt måtto är tillit och vi är mycket stolta över våra kundrelationer. Vi vet att det kan vara skrämmande att köpa bostad utomlands, så tillit till din mäklare här i Spanien är avgörande. All vår personal är flerspråkig och kan snabbt översätta det du inte förstår, och vi finns till hands och guidar dig genom varje steg. Vi organiserar ditt lån utan extra kostnad och hjälper dig att övervaka eventuella renoveringsarbeten. Genom att sätta oss in i din situation kan vi hjälpa dig med sånt vi själva skulle vilja ha hjälp med och välkomnar dig till Gran Canaria!

Vi är stolta medlemmar av det kanariska mäklarförbundet (ACEGI) sedan 2010. Denna sammanslutning gör att vi kan samarbeta med många kollegor från andra mäklarbyråer i organisationen, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett större utbud av bostäder utan att kunden behöver besöka olika mäklarbyråer.

Vi √§r ett team som tror p√• att arbeta med varje individ f√∂r att hitta exakt det de letar efter. ‚ÄĚVarje kastrull har ett lock‚ÄĚ, som man s√§ger p√• Kanarie√∂arna!

          MENY
HEM KöPPROCESSEN
OM OSS VAD TYCKER VåRA KUNDER
SäLJES KONTAKT
UTHYRES
@ Dream Homes Gran Canaria. Alla rättigheter förbehållna.
TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS
TELF: 928 14 12 02
EMAIL: INFO@DREAMHOMESGRANCANARIA.COM
Design av: Nova Design